Messi terug naar Argentijns elftal?

Vrijdag 12 Augustus 2016 01:11 Lionel Messi liet eerder deze zomer weten te zullen stoppen als international van ArgentiniŽ. Na de verloren Copa America-finale tegen Chili leek de spits van Barcelona helemaal klaar te zijn met interlandvoetbal.. of toch niet?

De Argentijnse bondscoach Edgardo Bauza heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn gesprek met Lionel Messi. De keuzeheer weet echter niet of de vedette zijn beslissing om te stoppen als international terugdraait.
 
Bauza is hoogstpersoonlijk bij Messi op bezoek geweest in Barcelona om te praten over dienst toekomst. "We hebben een goed gesprek gehad waarin het enkel ging over voetbal. Ik ben optimistisch, maar ik weet niet hoe ‘Leo’ erover denkt", laat de bondscoach weten aan televisiezender TN. "Ik zal hem voor een antwoord opbellen zodra ik terug in Buenos Aires ben."

Reageer op dit artikel


Stuur dit artikel naar een vriend of kennis

De velden met een * zijn verplichte velden.
 

Gerelateerde artikelen

Voetbalonline.nl
Maandag 05 September 2016 23:08

Opstelling Nederland - Zweden. Bekijk hier de opstellingen van Nederland en Zweden in de WK Kwalificatiewedstrijd van 6 september 2016.

Lees verder >>
 
Voetbalonline.nl
Vrijdag 02 September 2016 13:41

Samenvatting ArgentiniŽ - Uruguay. Bekijk hier de samenvatting van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen ArgentiniŽ en Uruguay, de match van 1 september 2016 met onder andere een fantastische Messi!

Lees verder >>
 
De laatste video's

Klik hier voor meer voetbalvideo's
 
Voetbal nieuwsheadlines

Voor het overige nieuws ga naar de perskamer!
Voetbal games