Bert van Oostveen weg bij KNVB

Maandag 29 Augustus 2016 16:51 Bert van Oostveen verlaat het schip dat de KNVB heet. De directeur betaald voetbal heeft dit in overleg met de KNVB laten weten. Vanaf 1 september zal hij niet meer werkzaam zijn voor de voetbalbond.

Van Oostveen bekleedde zijn huidige functie sinds 2010. Met name de afgelopen twee jaar was er veel kritiek op hem. Hij wordt vanaf komende maand secretaris-generaal in Zeist. Ook gaat hij fungeren als toernooidirecteur voor het EK vrouwen in 2017.
 
Johan Lokhorst, voorzitter van de raad van commissarissen van de KNVB, respecteert het besluit van Van Oostveen, zo valt te lezen in een persbericht. "We zijn Bert bijzonder erkentelijk voor zijn bijdrage aan het betaald voetbal. Zijn kennis, kunde en bestuurlijke vaardigheden, gekoppeld aan een tomeloze energie hebben ons veel gebracht. Er is onder zijn leiding veel bereikt in een tijd van economische recessie en een snel veranderend voetballandschap."

Reageer op dit artikel


Stuur dit artikel naar een vriend of kennis

De velden met een * zijn verplichte velden.
 

Gerelateerde artikelen

Voetbalonline.nl
Maandag 05 September 2016 23:08

Opstelling Nederland - Zweden. Bekijk hier de opstellingen van Nederland en Zweden in de WK Kwalificatiewedstrijd van 6 september 2016.

Lees verder >>
 
Voetbalonline.nl
Vrijdag 02 September 2016 13:41

Samenvatting ArgentiniŽ - Uruguay. Bekijk hier de samenvatting van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen ArgentiniŽ en Uruguay, de match van 1 september 2016 met onder andere een fantastische Messi!

Lees verder >>
 
De laatste video's

Klik hier voor meer voetbalvideo's
 
Voetbal nieuwsheadlines

Voor het overige nieuws ga naar de perskamer!
Voetbal games